Salata cu spanac si ton

de alilianaa in Salate, 18 Feb 2016 | 4061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de spanac
  • ton (jumatate de conserva)
  • o felie de paine prajita
  • o rosie
  • sare, dupa gust (eu mai pus foarte putina)
  • ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si ton:

Spanacul se curata, se spala, se pune la scurs. Rosia de curata de seminte si se taie fasii. Painea prajita se taie cubulete. Tonul se scurge. 

La baza farfuriei se aseaza paine prajita, se stropeste cu ulei de masline. Peste paine se pune spanacul, rosia, tonul. Se adauga sare, daca e nevoie. Se stropeste cu ulei de masline si otet balsamic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ina 1

18.02.2016, 21:49

imi place salatica

alilianaa 1

18.02.2016, 22:28

Ina, multumesc... si mie mi-a placut mult..

Gherca Daniela 1

19.02.2016, 09:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu sos de iaurt